Skip to content
WordPress SEO Imagine

WordPress SEO SEM

WordPress SEO, un subiect destul de discutat în mediul online.

Îmbunătățirea platformei WordPress, este crucială pentru a obține mai mult trafic organic pe website-ul dvs.

Din păcate, cele mai multe ghiduri WordPress SEO, sunt prea tehnice pentru ca noii utilizatori să înțeleagă platforma respectivă.

Dacă sunteți interesat în ceea ce privește creșterea traficului organic pe website-ului Dvs., atunci trebuie să acordați atenție celor mai bune practici SEO.

WordPress SEO, avantajele optimizării

În acest articol SEO, vom împărtăși cele mai bune sfaturi despre WordPress SEO, pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți website-ul și să obțineți mai mult trafic organic.

S-ar putea să fi auzit “experți”, spunând că WordPress, este doar o platformă de blogging.

Noi recomandăm această platformă pentru orice model de website, pentru că se optimizează și se promovează ușor.

Acesta este motivul pentru care o mulțime de oameni aleg platforma WordPress, pentru dezvoltarea unui blog, website de prezentare sau magazin online.

Dezvoltatorii WordPress, se asigură că această platformă folosește cele mai bune practici SEO.

Există mult mai mult de făcut dacă doriți să vă maximizați rezultatele SEO, dar vom discuta într-un articol viitor.

Înainte de utilizarea WordPress, avem o serie de măsuri care ar trebuie luate pentru o optimizare optimă a website-ului Dvs.

Pentru a face acest lucru, am creat acest conținut care vă este de ajutor la instalarea și configurarea platformei WordPress.

Introducere WordPress SEO

Stim ca ideea optimizarii unui website dezvoltat în WordPress, poate fi intimidantă pentru începători.

Cu acest ghid, garantăm că veți avea un website configurat și optimizat corect.

Important este să nu vă faceți griji – nu va fi foarte complicat. Citiți informațiile din acest articol pentru a afla elementele de bază și apoi puteți să le aplicați pe propriul Dvs., website.

SEO este un acronim care reprezintă optimizarea pentru motoarele de căutare.

Este o strategie utilizată de proprietarii de website-uri pentru a obține mai mult trafic organic prin clasarea mai bună în rezultatele organice ale motoarelor de căutare.

Optimizarea pentru motoarele de căutare este un serviciu care influențează motoarele de căutare în vederea creșterii traficului organic.

Este vorba doar despre crearea unui website care să respecte politicile motoarelor de căutare.

Când utilizatorii caută pe Web subiectele pe care le scrieți, sau produsele adăgate pe website, conținutul Dvs., optimizat, va apărea mai sus în rezultatele organice și veți obține mai mulți utilizatori care accesează website-ul Dvs.

De ce WordPress SEO, este important!

Motoarele de căutare sunt cea mai mare sursă de trafic pentru majoritatea site-urilor web. Google și alte motoare de căutare folosesc algoritmi avansați pentru a înțelege și pentru a clasifica paginile în mod corespunzător, în rezultatele organice.

Ce putem spune din experiență, este faptul că acești algoritmi nu sunt perfecți.

Ei încă au nevoie de ajutorul nostru pentru a înțelege mai bine conținutul publicat. Aici intervine SEO, optimizarea și promovarea.

Dacă conținutul publicat pe website nu este optimizat, atunci motoarele de căutare nu vor ști cum să îl clasifice.

Când utilizatorii caută subiectele pe care le scrieți, website-ul nostru nu va apărea în rezultatele organice și veți pierde tot traficul pentru expresia sau cuvântul cheie promovat.

Este foarte important ca toți proprietarii de afaceri din mediul online, să își optimizeze website-ul, astfel încât să-și poată maximiza traficul organic.

Elementele de bază pentru WordPress SEO

SEO, este legat și de partea tehnică a website-ului, nu numai de promovare.

Învățând câteva reguli de bază în SEO, veți beneficia de mai mult trafic organic.

Nu trebuie să fii un geniu pentru a aplica serviciile SEO standard. Cu ajutorul informațiilor de mai jos, veți putea optimiza website-ul Dvs., fără probleme.

Dacă deja utilizați platforma WordPress, atunci aveți ceea ce este nevoie, pentru aplicarea informațiilor despre WordPress SEO!

Haideți să începem optimizarea website-ului Dvs.!

Vom discuta în primul rând despre instalarea platformei WordPress, care este extrem de impoprtantă pentru securitate, optimizare și promovare Web.

Informațiile respective le vom analiza pe o platformă instalată în limba română dar același lucru se poate face pentru orice limbă.

Prefix Tabel – important pentru securitate

La instalarea platformei WordPress, va trebui să adăugăm numele bazei de date, utilizatorul, parola, gazda bazei de date care în general este “localhost” și prefixul bazei de date.

În mod obligatoriu, prefixul bazei de date va trebui să îl schimbați. Implicit, platforma WordPress, adaugă un prefix de genul “wp_”.

Pentru securitatea website-ului Dvs., acest prefix va trebui modificat. Aveți un exemplu în imaginea de mai jos.
Prefix Tabel

Nu dați drumul indexării dacă website-ul nu este finalizat

WordPress vine cu o opțiune încorporată pentru a vă ascunde site-ul de la motoarele de căutare.

Scopul acestei opțiuni este de a vă oferi timp pentru a lucra pe site-ul dvs. înainte de a fi gata să facă publicitate, adică înainte să fie pus online.

Cu toate acestea, uneori, această opțiune poate fi bifată accidental și face site-ul Dvs. indisponibil pentru motoarele de căutare.

Dacă site-ul dvs. nu apare în rezultatele căutării, atunci primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă asigurați că această opțiune nu este selectată.

Trebuie doar să vă conectați la zona de administrare a site-ului dvs. WordPress și să accesați pagina Setări »Afișare.
Indexare Website
Trebuie să derulați până la secțiunea “Vizibilitatea motorului de căutare” și asigurați-vă că caseta de lângă “Descurajează motoarele de căutare să indexeze acest site” nu este bifată.

Nu uitați să faceți clic pe butonul “Salvează modificările” pentru a salva modificările.

Setarea URL-urilor prietenoase (SEO), în WordPress

Adresele URL prietenoase pentru SEO conțin cuvinte care explică clar conținutul paginii și sunt ușor de citit atât de către oameni, cât și de motoarele de căutare.

Câteva exemple de URL-uri prietenoase SEO sunt:

  • http://theseo.ro/portofoliu/
  • http://theseo.ro/servicii-seo/

 

Rețineți că aceste adrese URL sunt ușor de citit și că un utilizator poate ghici ce vor vedea pe pagină, doar căutând textul URL.

Cum arată un URL prietenos non-SEO?

  • http://theseo.ro/?p=10467
  • http://theseo.ro/archives/123

Rețineți că aceste adrese URL utilizează numere care nu au legătură cu conținutul și un utilizator nu poate ghici ce va găsi pe pagină vizând adresa URL.

Folosirea structurii prietenoase pentru SEO, (permalink) îți îmbunătățește șansele de a obține poziții mai bune în rezultatele organice.

Înainte vreme, aceste URL-uri erau acceptate și pot spune că încă mai există website-uri care folosesc acest gen de URL.

Iată cum puteți verifica și actualiza structura permalink a site-ului dvs. WordPress.

Trebuie să accesați pagina Setări-Legături Permanente și selectați opțiunea nume articol, apoi faceți clic pe butonul “Salvează modificările” pentru a stoca setările.
Setarea URL-urilor

Notă: dacă website-ul Dvs. a fost difuzat mai mult de 2 luni cu acest gen de URL non-seo, vă rugăm să nu schimbați structura permalink. Va trebui să discutați cu un specialist în acest domeniu, care știe exact ce ar trebui și cum ar trebui modificat.

Prin schimbarea structurii permalink pe un site deja indexat, veți pierde toate backlink-urile către website, iclusiv social media. Acest lucru duce la scăderea clasamentului SEO, existent.

WWW vs non-WWW

Dacă începeți o afacere în mediul online și dezvoltați un website, trebuie să alegeți dacă vreți să utilizați www (https://www.seo.org.ro) sau non-www (http://theseo.ro/), în adresa URL a site-ului Dvs.

Motoarele de căutare consideră că acestea sunt două site-uri web diferite, deci acest lucru înseamnă că trebuie să alegeți unul și să utilizați website-ul doar așa. Puteți să vă setați preferința vizitând pagina Setări »Generale. Adăugați adresa URL preferată atât în ​​câmpurile “Adresă SEO (URL)”, cât și în câmpul “Adresă sit (URL)”.
Adresa SEO URL
În ciuda a ceea ce altcineva ar putea spune, dintr-un punct de vedere SEO, nu există un mare avantaj de a folosi www sau fără www.

Singurul avantaj este că URL-ul, va fi mai scurt cu 4 caractere. Pentru mai multe informații detaliate pe această temă, putem arunca o privire la ghidul nostru despre www sau non-www – care vă poate fi de ajutor pentru WordPress SEO.

Cel mai bun plugin WordPress SEO

Una dintre cele mai bune părți despre WordPress este că există măcar un plugin pentru orice serviciu, iar partea de SEO nu face excepție. Există mii de pluginuri WordPress SEO, care fac mai dificilă alegerea pentru începători.

În loc să instalați pluginuri separate pentru sarcini individuale SEO, vă vom ajuta să alegeți cel mai bun plugin WordPress SEO care face totul și este gratuit 100%.

Alegerea celui mai bun plugin WordPress SEO

Cand vine vorba de alegerea celui mai bun plugin WordPress SEO, vă veți reduce cel mai probabil opțiunile Dvs., până la doua solutii, adică cele mai populare. Yoast SEO sau All in One SEO Pack, sunt cele mai bune la ora actuală.

Articole recomandate:

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top